Download : Pirates Birds (Games Lucu)





 
Assalamualaikum para pengunjung blog ini (baik yang sengaja / nyasar.. haahaa)
Kembali update game yang tentu saja bersahabat dengan pc cupu kita....

Langsung aja nih di donlot game yang cara mainnya sangat sederhana ini...

Download : Pirates Birds

Info :
“Bird Pirates“: Avast me beauties! Join the crazy, colorful Bird Buccaneers as they sail through the Caribbean on their exciting adventures in this free cannon game! An absolute must for gamers with a keen eye and steady hand! Sail away on a buccaneering adventure and visit seven different islands with this exciting new free cannon game. Your mission is to send the Bird Pirates to their rightful home – but beware; there are dangers lurking on the high seas and you’ll have to use all your skills to achieve your goal! Shoot the birds from their rope – but in the right color order. Fire your cannon with the left mouse button, change the colors with the right mouse button. Download full version and free cannon game right now!
 
Catatan :
Saat kalian mendownload akan diarahkan ke halaman adf.ly dan cukup ditunggu (5s) hingga muncul tulisan SKIP AD / LEWATI di pojok kanan atas...  
GRUP : EDALOGIBLOG

Untuk pemberitahuan update artikel terbaru :)


komentar gaya modern UI Windows 8

+ Gurauan + 2 Gurauan
July 20, 2012 at 9:23 PM

Saya ijin coba ya ... ada garansi tidak lucunya kan??

July 20, 2012 at 9:58 PM

haahaaa... tuh gambarnya udah lucu gambar burung make atribut bajak laut... heee... makasii yaa visitnya... langsung aku kunjung balik nih...

Post a Comment

Back to top
Theme created by Creating Website
Theme edited by [ EDALOGI ] - All Rights Reserved
Support Edalogi On Facebook
Thanks Google | Powered by Blogger